GROEPSCOACHING  

Samen in groep naar een doel toe werken is een aangename, positieve en krachtige vorm van coaching. Tijdens groepscoaching sessies kom je samen tot meer inzichten, deelnemers leren dus niet enkel bij van de coach, maar ook van elkaar. Het werkt inspirerend om te luisteren naar hoe iemand iets succesvol heeft aangepakt. Ook kan je van op een afstand opmerken waar bij de ander het probleem ligt en vervolgens kan je deze inzichten voor jezelf in praktijk brengen. Het is de ideale omgeving om je creativiteit te herbronnen omdat je continu ideeën en inzichten met elkaar deelt. Waar jij misschien nooit eerder aan gedacht hebt, bedenkt iemand anders misschien wel voor jou. Tijdens de sessies zullen er ook momenten van herkenning zijn, je ontdekt dat je niet de enige bent die door bepaalde factoren wordt tegengehouden. 

 

Groepscoaching is laagdrempelig en toch diepgaand, er word je een traject aangeboden dat je dichter bij jezelf brengt en je leert luisteren naar je eigen noden. Je leert patronen doorbreken die je niet langer dienen en vervangt ze door nieuwe gewoontes. Je leert doelgericht actie ondernemen en bewuster te gaan leven. Wat ook je doel mag zijn, je komt dichterbij je authentieke zelf, je krijgt inzicht en je leert je doel uit te werken. Groepscoaching kan ook een mooie aanvulling zijn op jouw individuele coachingstraject.

THEMA'S

All-day energy

We werken, we plannen, we organiseren, we zorgen, we blijven gaan, tegen de energie dipjes drinken we koffie en we halen het einde van de dag op pure wilskracht. Totdat we dan uiteindelijk uitgeput neerploffen in de zetel. Steeds meer mensen worstelen met energiekwesties, we werken harder en langer en hebben steeds minder tijd om voor onszelf te zorgen of daarvan hebben we onszelf toch overtuigd. Net zoals kamerplanten water nodig hebben, moeten onze energiereserves regelmatig worden bijgevuld. In deze coaching sessies doorlopen we alle stappen om terug (meer) energie te vinden en krijg je de juiste tools mee om met stress om te gaan.

Wanneer: 16/10 - 30/10 - 13/11 - 27/11 - 11/12

                     12u00-14u00

Waar: deze groepscoaching laten we gezien de huidige omstandigheden online doorgaan. Uit de vorige editie is gebleken dat dit gelukkig ook goed werkt.

Er zijn minimum 6 inschrijvingen nodig om dit traject te laten doorgaan.

 

Indien gewenst geef ik je toegang tot de besloten FB-groep als jullie onderling en buiten de sessies om nog ideeën willen uitwisselen en elkaar willen motiveren en inspireren.

Prijs: 210€

© 2020 by Soul Coaching Antwerpen